Každé dítě chce po Štědrém dni usínat v nové posteli. Proto máme v doručování mírné zpoždění.
S jistotou vám ale garantujeme, že cokoliv nyní objednáte, máte pod stromečkem doma.
Zákaznická podpora: +420 739 787 164 info@benlemi.cz

Podmínky ochrany osobních údajů

 

GDPR: Zásady ochrany osobních údajů

 

1. Co jsou vaše osobní údaje

2. Co vám ochrana osobních údajů přinese

3. Jak dlouho budeme vaše osobní údaje chránit

4. Vaše práva v rodině Benlemi

5. Zrušení souhlasu se zpracováním osobních údajů

6. Profilování

7. Remarketing a cookies

8. Dozorčí orgán

9. Kontakt

 

1. Co jsou vaše osobní údaje

1.1. Pokud se chcete připojit k rodině Benlemi a stát se její součástí, budeme od vás za tímto účelem požadovat souhlas se zpracováním vašich osobních údajů, které je pro vznik členství nebo registrace nezbytné. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě: u nás to budou například jméno, identifikační číslo, lokační údaje či vaše kontaktní údaje. Také budeme shromažďovat veškeré informace o vašich nákupech a vracení zboží na našich webových stránkách, abychom mohli poskytovat službu elektronických účtenek v rámci vašeho členství v Benlemi, i pro naše prodejní a marketingové účely.

 

2. Co vám ochrana osobních údajů přinese

2.1. Jen pokud chcete, abychom vás překvapovali slevami na sortiment, články o moderním bydlení či vás informovali o novinkách a soutěžích, své osobní údaje nám poskytnete.

2.2. Abychom měli kontrolu, zda je vaše členství nebo registrace stále aktivní podle pravidel stanovených ve všeobecných podmínkách, budeme také shromažďovat informace o vaší interakci s námi, tj. zda jste se přihlásili na stránky www.benlemi.cz nebo otevřeli náš e-mail či se zúčastnili akcí pořádaných Benlemi.

2.3.Pokud použijete své přihlašovací údaje na Facebook k přihlášení na svůj profil facebook.com/benlemidesign , použijeme údaje poskytnuté konektorem FCB pouze pro účely ověření. Pokud nám poskytnete souhlas k marketingové komunikaci, budeme vám na jeho základě nabízet své produkty a služby, informovat vás o novinkách a různých akcích, které chystáme. Nic vám díky tomu neunikne.

 

3. Jak dlouho budeme vaše osobní údaje chránit

3.1. Vaše osobní údaje budou zpracovány pro účely vašeho členství v rodině Benlemi s podporou našich smluvních partnerů, kteří nám poskytují služby, jako je provozování databází Benlemi, webové stránky www.benlemi.cz a komunikace se členy Benlemi. Vaše osobní údaje pro účely marketingové komunikace budou zpracovávány smluvními partnery, kteří nám pomáhají s přípravou a distribucí takové komunikace.

3.2. Vaše osobní údaje nashromážděné v souvislosti s vaším členstvím nebo registrací v Benlemi budeme zpracovávat tak dlouho, dokud budete chtít patřit do naší rodiny a budeme mít váš souhlas. Vaše osobní údaje zpracovávané pro účely marketingové komunikace budou zpracovávány, dokud nedojde ke zrušení vašeho souhlasu.

 

4. Vaše práva v rodině Benlemi

4.1. V naší rodině máte právo na přístup ke svým osobním údajům, na jejich opravu či vymazání. Také máte právo omezit jejich zpracování nebo vznést námitku proti profilování vašich osobních údajů. Rovněž máte právo na přenositelnost svých osobních údajů, to znamená, že vám je na požádání poskytneme ve strojově čitelném formátu.

 

5. Zrušení souhlasu se zpracováním osobních údajů

5.1. Souhlas se zpracováváním vašich osobních údajů máte právo kdykoli zrušit, v takovém případě však bude vaše členství nebo registrace v rodině Benlemi ukončeno a současně přestanete mít přístup ke svým elektronickým účtenkám. Máte právo kdykoli zrušit souhlas s marketingovou komunikací. V takovém případě vás už nebudeme překvapovat slevami, články ani novinkami.

 

6. Profilování

6.1. Jak je uvedeno výše, analyzujeme údaje od vás a o vás, abychom mohli zlepšit svůj sortiment a služby, které nabízíme i dalším milovníků designu jako jste vy. To znamená, že provádíme profilování, což může vést k nabídce produktů a služeb, které budou lépe vyhovovat potřebám vaší rodiny. Tuto činnost provádíme prostřednictvím elektronických komunikačních kanálů nebo inzerce na webových stránkách a v sociálních mediích. Máte právo nepodléhat profilování pro účely přímého marketingu. Toto své právo můžete uplatnit ve formě námitky proti takovému profilování prostřednictvím našich výše uvedených kontaktů. Není třeba žádných bojů. V naší rodině je účast vždy dobrovolná.

 

7. Remarketing a cookies

Pokud navštívíte webovou stránku rodiny Benlemi, budeme po udělení vašeho souhlasu s využíváním souborů cookie sbírat o vás jen takové informace, které nám poté pomohou zobrazit vaší osobě naše produkty a služby i na jiných webových stránkách. Tento souhlas můžete kdykoliv zrušit na stránce Nastavení reklam společnosti Google. Další možností je odhlášení od příjmu souborů cookie na odhlašovací stránce organizace Network Advertising Initiative. Cookie můžete také omezit v nastavení svého internetového prohlížeče.

 

8. Dozorový orgán

8.1. Máte právo podat stížnost ohledně zpracování svých osobních údajů u dozorového orgánu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů. Kontaktní údaje naleznete na www.uoou.cz.

 

9. Kontakt

9.1. Pokud chcete uplatnit své právo na ochranu osobních údajů, můžete kontaktovat naši společnost, Michal Pomp - Benlemi, se sídlem Kylešovská 715/25 Opava 746 01, Česká republika, která je správcem vašich osobních údajů, telefonicky na čísle +420 608 354 382, nebo e-mailem na adrese gdpr@benlemi.cz nebo poštou na adrese Michal Pomp - Benlemi, Kylešovská 715/25 Opava 746 01, Česká republika.